Reklama:

Substancje przeciwrakowe w produktach spożywczych

Małgorzata Solecka - dietetyk

Ten tekst przeczytasz w 1 min.

Substancje przeciwrakowe w produktach spożywczych

ojoimages

Zabawy dla dzieci

Wiele substancji o charakterze rakotwórczym można uniknąć, jednak nie wszystkie. W chwili obecnej istnieją sposoby, aby znacznie ograniczyć ich oddziaływanie na organizm człowieka.  Dzięki takiej wiedzy możemy nie tylko zapobiec powstaniu raka, lecz również częściowo zahamować jego rozwój. Wszystko to można zrobić w bardzo prosty sposób, wiedząc tylko w jakich produktach spożywczych znajdują się najbardziej cenne do walki z rakiem substancje.

Reklama:

POWIĄZANE DYSKUSJE NA FORUM Z KATEGORII Inne tematy

Interpretacja wyników
Bardzo Państwa proszę o interpretację wyniku badania
Rak krtaniowej części gardła
Witam. Czy jest tu ktoś kto miał doczynienia z tą chorobą?
RTG płuc
Proszę o interpretację .
Rak jelita grubego
Mój wujek choruje na raka jelita grubego. "Rak gruczołowy, cewkowo-kosmkowy G-2 pT3NoMx mutacja w kodonie 12 w drugim eksonie genu KRAS, wysokie prawdopodobieństwo MSI(+). Stan po hemikolektomii praw...
Pas pooperacyjny stomijny
Dzień dobry. Moja mama ma już ustalony termin zabiegu usunięcia pęcherza moczowego. Nie wiemy jednak czym należy się kierować przy wyborze pasa. Ceny są różne nie bardzo jednak widzę różnice jaki...
Reklama:
Reklama: